Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:19:07 GMT

انتصاب مدیرعامل جدید شرکت کارگزاری ایساتیس پویا

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۸۰۴۸

انتصاب مدیرعامل جدید شرکت کارگزاری ایساتیس پویا

با تصمیم هیات مدیره و با تأیید سازمان بورس و اوراق بهادار مهدی حاجی غلام سریزدی به عنوان مدیرعامل جدید کارگزاری ایساتیس پویا معرفی گردید. 

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارگزاری ایساتیس، حاجی غلام سریزدی دارای دکتری حقوق مالی، عضو هیأت مدیره کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، عضو هیأت مدیره شرکت سبدگردان ایساتیس پویا و عضو هیأت پذیرش شرکت بورس کالای ایران می‌باشد و در سوابق نامبرده عضویت در هیأت مدیره کارگزاری ایساتیس پویا از سال ۱۳۹۱، فعالیت در کارگزاری بانک صنعت و معدن و همچنین همکاری با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کارگزاری ایساتیس پویا دارای رتبه‌ی الف از سازمان بورس و اوراق بهادار با سرمایه ثبتی ۷۵۰ میلیارد ریال، بعنوان یکی از برترین کارگزاران بخش خصوصی در زمینه معاملات اوراق بهادار و بورس‌های کالایی دارای خدماتی از قبیل: احراز هویت، ثبت نام و دریافت اشتراک آنلاین بصورت کاملاً غیرحضوری و رایگان، دوره های آموزشی حضوری و آنلاین جهت دانش‌افزایی مشتریان، ارائه کلیه خدمات در حوزه بورس کالا و انرژی و فعال در پذیرش شرکت‌های جدید در بازار سرمایه با پذیرش شرکت‌های کارت اعتباری ایران کیش، تولیدی چدن سازان و شرکت غلتک سازان سپاهان در بورس اوراق بهادار تهران و همچنین صنایع فولاد آلیاژی یزد، خدمات فنی فولاد یزد و سرمایه گذاری ایساتیس پویا در بازار فرابورس ایران می‌باشد و در بیش از ۴۰ شعبه خود در سراسر کشور با مجرب‌ترین تیم معاملاتی و همچنین مشاوره در حوزه امور مالی بازار سرمایه بخصوص در حوزه تامین مالی و پذیرش شرکت‌ها در حال ارائه خدمات به مشتریان گرامی است. 
شرکت سرمایه‌گذاری ایساتیس پویا با نماد "ویسا" در بازار سرمایه ایران، سهامدار عمده این کارگزاری است و از دیگر فعالیت های این گروه مالی می‌توان به صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایساتیس پویای یزد، صندوق سرمایه‌گذاری خاتم ایساتیس پویا (درآمد ثابت) و صندوق سرمایهگذاری اختصاصی بازارگردانی ایساتیس پویا اشاره کرد.

آدرس دفتر مرکزی شرکت کارگزاری ایساتیس پویا   
دفتر تهران : سعادت آباد، خیابان سی و یکم شرقی، پلاک ۲۱،  شماره تلفن ۰۲۱-۴۵۶۷۱۰۰۰
دفتر یزد : بلوارجمهوری اسلامی، نبش کوچه شرق، ساختمان بورس، طبقه همکف، شماره تلفن   ۰۳۵-۳۵۲۲۰۴۵۸ 
www.ipb.ir

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت سرمایه گذاری ایساتیس پویا بورس بورس اوراق بهادار اوراق بهادار سرمایه گذاری پذیرش شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است.
در روش مستقیم، افراد به صورت شخصی فرآیند تحلیل، خرید و فروش سهام را انجام می‌دهند. برای رسیدن به نتیجه مطلوب در این روش، افراد باید دانش تخصصی، زمان کافی، مهارت و تجربه لازم را داشته باشند. همچنین، روش‌های مختلف تحلیل مانند تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال وجود دارند که می‌توانند به فرد کمک کنند تا تصمیمات بهتری در خرید و فروش سهام بگیرد.
صندوق سرمایه گذاری و سبدگردانی اختصاصی از روش‌های سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بورس هستند. روش غیرمستقیم سرمایه‌گذاری در بورس به این معناست که افراد مدیریت دارایی‌های خود را به متخصصان بورسی و اشخاص با تجربه و دارای مجوز از سمت سازمان بورس واگذار می‌کنند. صندوق‌های سرمایه گذاری دارای انواع مختلفی شامل صندوق‌های سهامی، درآمد ثابت، مختلط، بخشی و … هستند که در ادامه به توضیح صندوق سهامی می‌پردازیم.
  صندوق سهامی
صندوق‌‌های سهامی، نوعی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند که عمده سبد دارایی آن را سهام شرکت‌های فرابورسی و بورسی تشکیل می‌دهند. ترکیب دارایی صندوق‌های سهامی شامل حدود ۷۰ درصد سهام و مابقی به‌صورت وجه نقد، اوراق مشارکت، اوراق بانکی و … است. این نوع صندوق‌ها در مقایسه با صندوق‌های با درآمد ثابت و مختلط ریسک بالاتری دارند.
صندوق‌های سرمایه گذاری سهامی کارگزاری مفید شامل صندوق اطلس، پیشرو، پیشتاز و امید توسعه است. صندوق های پیشرو، پیشتاز و امید توسعه مبتنی بر صدور و ابطال و صندوق اطلس از نوع صندوق‌های ETF هستند.
صندوق اطلس مفید یکی از صندوق‌های سهامی قابل معامله است که از سال ۱۳۹۲ وارد بازار بورس شده است. به دلیل بازدهی مناسب در سال‌های گذشته، این صندوق به عنوان یکی از صندوق‌های سهامی، مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه قرار گرفته است. صندوق امید توسعه تنها صندوق سهامی کارگزاری مفید است که از مکانیزم تقسیم سود ماهیانه استفاده می‌کند.
صندوق‌های سهامی براساس تعداد واحدهای قابل ارائه نیز به دو دسته بزرگ و کوچک تقسیم می‌شوند. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل انتشار حداقل پنج هزار و حداکثر پنجاه هزار واحد باشد، در دسته صندوق‌های کوچک قرار می‌گیرد. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری بین پنجاه هزار و پانصد هزار باشد، در دسته صندوق‌های بزرگ قرار می‌گیرد.
صندوق‌های سهامی دارای مزایایی همچون نقدشوندگی بالا، امکان کسب بازدهی مناسب در صورت رشد بازار بورس و کاهش ریسک به دلیل مدیریت توسط افراد حرفه‌ای هستند.
  ویژگی ‌های صندوق سهامی
صندوق سهامی، مناسب افرادی است که ریسک پذیری بالای دارند. همچنین این افراد فرصت کافی برای کسب دانش و انجام معاملات را ندارند.
مدیران صندوق‌های سهامی با استفاده از تجربه و مهارت خود، سعی می‌کنند بازدهی مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنند. این صندوق‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌هایی هستند که پتانسیل رشد و عملکرد مناسبی دارند و قادر به ارائه بازدهی بیشتری هستند.
باید توجه داشت که صندوق‌های سهامی در شیوه سرمایه‌گذاری متفاوت عمل می‌کنند و می‌توانند استراتژی محافظه‌کار، متوسط یا تهاجمی داشته باشند.
در واقع، عملکرد یک صندوق سهامی تاثیر زیادی بر ارزش واحدهای آن در طول زمان دارد. اگر صندوق عملکرد خوبی داشته باشد، ارزش واحدهای آن افزایش می‌یابد. اما اگر صندوق به خوبی عمل نکند، امکان دارد که ارزش واحدهای آن رشد نکند و یا حتی کاهش پیدا کند.
یک راهکار معمول در صندوق‌های سرمایه گذاری از جمله صندوق‌های سهامی برای ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری برای افراد با مبالغ کم، تقسیم واحد‌های صندوق به تعدادی واحد کوچکتر است. این کار باعث کاهش قیمت هر واحد صندوق می‌شود و امکان سرمایه‌گذاری با مبالغ اندک را نیز فراهم می‌کند.
در نتیجه، در انتخاب صندوق‌های سهامی بهتر است سرمایه گذاران صندوق‌هایی را انتخاب کنند که در دوره‌های مختلف از جمله دوره‌های رشد و رکود بازار، عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه