Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگزاری ایساتیس پویا موفق به پذیرش و عرضه شرکت سرمایه‌گذاری ایساتیس پویا به عنوان دویست و شصت و یکمین نماد معاملاتی در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس ایران گردید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارگزاری ایساتیس پویا، این شرکت با نماد معاملاتی (ویسا۱)  در تاریخ دوشنبه مورخ ۱۸/۰۵/۱۴۰۰ در گروه سرمایه‌گذاری‌ها گشایش یافت و در مرحله کشف قیمت، به تعداد حدود ۴ میلیون سهم بین ۲۱۱ کد معاملاتی در قیمت ۱۵،۴۵۸ ریال مورد معامله قرار گرفت و عملاً معاملات خود را در بازار پایه فرابورس(تابلوی زرد) آغاز نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کارگزاری ایساتیس پویا دارای رتبه‌ی الف از سازمان بورس و اوراق بهادار تهران با سرمایه ثبتی ۷۵۰ میلیارد ریال، بعنوان یکی از برترین کارگزاران بخش خصوصی در زمینه معاملات اوراق بهادار و بورس‌های کالایی دارای خدماتی از قبیل: احراز هویت، ثبت نام و دریافت اشتراک آنلاین بصورت کاملاً غیرحضوری و رایگان، دوره های آموزشی حضوری و آنلاین جهت دانش‌افزایی مشتریان، ارائه کلیه خدمات در حوزه بورس کالا و انرژی و همچنین مشاوره در حوزه امور مالی بازار سرمایه بخصوص در زمینه تامین مالی و پذیرش شرکت‌ها در بیش از ۴۰ شعبه خود در سراسر کشور می‌باشد. 
طی سال‌های اخیر شرکت کارگزاری ایساتیس پویا نسبت به پذیرش و عرضه شرکت‌های مختلف از جمله شرکت کارت اعتباری ایران کیش، تولیدی چدن سازان و شرکت غلتک سازان سپاهان در بورس اوراق بهادار تهران و همچنین صنایع فولاد آلیاژی یزد و خدمات فنی فولاد یزد در بازار فرابورس ایران اقدام نموده و در حال حاضر بیش از ۲۰ شرکت را در مرحله آماده‌سازی برای ورود به بازار سرمایه دارد. 

معرفی شرکت سرمایه‌گذاری ایساتیس پویا

شرکت سرمایه‌گذاری ایساتیس پویا در سال ۱۳۸۳ تحت شماره ۷۰۶۸ در اداره ثبت شرکت‌های شهرستان یزد بصورت شرکت سهامی خاص به ثبت رسید. از ابتدای تاسیس شرکت در سال ۱۳۸۳ تاکنون، وضعیت مالی شرکت از ثبات لازم بهره‌مند بوده و همواره از روند رشد قابل قبولی برخوردار بوده است.
موضوع فعالیت اصلی این شرکت، سرمایه گذاری در سهام، سهم الشرکه، واحدهای سرمایه گذاری صندوق‌ها یا سایر اوراق بهادار دارای حق رأی شرکت‌ها، موسسأت یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری با هدف کسب انتفاع و همچنین سرمایه‌گذاری در سایر اوراق بهادار و... می‌باشد.  
سرمایه گذاری در مسکوکات، فلزات گران بها، گواهی سپرده‌ی بانکی و سپرده‌های سرمایه‌گذاری نزد بانک‌ها و مؤسسات مالی اعتباری مجاز؛ سرمایه‌گذاری در سایر دارایی ها از جمله دارایی های فیزیکی، پروژه های تولیدی و پروژه های ساختمانی با هدف کسب انتفاع، تشکیل و تأسیس موسسات مالی و پولی و ارائه خدمات مرتبط با بازار اوراق بهادار از جمله پذیرش سمت در صندوق‌های سرمایه‌گذاری؛ تامین مالی بازارگردانی اوراق بهادار؛ مشارکت در تعهد پذیره نویسی اوراق بهادار؛ تضمین نقدشوندگی، اصل یا حداقل سود اوراق بهادار از دیگر فعالیت‌های این شرکت می‌باشد.

پرتفوی شرکت سرمایه‌گذاری ایساتیس پویا

این شرکت سرمایه‌گذاری سهامدار عمده شرکتهای کارگزاری و سبدگردانی ایساتیس پویا و همچنین شرکت عمرانی سفیران پردیسان یزد می باشد، صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایساتیس پویای یزد، صندوق سرمایه‌گذاری خاتم ایساتیس پویا (درآمد ثابت) و صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی ایساتیس پویا از دیگر مجموعه‌های این گروه مالی هستند.

شرکت سرمایه گذاری ایساتیس پویا: یزد، بلوارجمهوری، ساختمان بورس 
جهت ارتباط و یا کسب اطلاعات بیشتر به سایتwww.ipgrp.ir   و یا با شماره تلفن  ۳۵۲۳۶۶۳۳ - ۰۳۵  تماس حاصل فرمایید.
شرکت کارگزاری ایساتیس پویا(دفتر تهران): سعادت آباد، خیابان سی و یکم شرقی، پلاک ۲۱  
جهت ارتباط و یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.ipb.ir و یا شماره تلفن ۰۲۱-۴۵۶۷۱۰۰۰ تماس حاصل فرمایید

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمايه گذاري سازمان بورس سرمایه گذاری سرمایه گذاری اوراق بهادار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

 رضا محمدی؛ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی کشور در خصوص ‏انتقاد وزیر نیرو از عملکرد صندوق توسعه ملی در تأمین مالی نیروگاه‌ها در گفتگو با ‏رادیو اقتصاد، گفت: صندوق توسعه ملی آمادگی خود را برای تأمین مالی نیروگاه‌ها اعلام کرده ‏است، اما نیروگاه‌ها با توجه به بدهی ۱.۵ میلیارد دلاری به صندوق توسعه ملی، توقع ‏دریافت پول بدون بازگشت را از این صندوق دارند.

وی در ادامه افزود: صندوق توسعه ملی از بدو تأسیس تاکنون ۴۶ طرح نیروگاهی را به‌‏ارزش بیش از ۴.۶ میلیارد دلار تأمین مالی کرده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی کشور، تصریح کرد: مشکلاتی در رویه ‏بازپرداخت اقساط صندوق تا امروز بوده است که بیش از یک‌ونیم میلیارد دلار از ‏مطالبات صندوق توسعه ملی معوق شده است.

محمدی توضیح داد: چند دلیل می‌توان برای این موضوع نام برد از جمله اینکه ‏وزارت نیرو به‌موقع مطالبات نیروگاه‌داران را پرداخت نکرده است. موضوع دوم بحث تأمین ‏ارز به‌منظور بازپرداخت اقساط نیروگاه‌ها، سومین مورد نیروگاه‌ها با قیمت فعلی امکان ‏بازپرداخت اقساط صندوق را ندارند برای همین خود سرمایه‌گذاران راغب نیستند که در بحث ‏سرمایه‌گذاری در صنعت پیش‌قدم شوند.

وی با اشاره به این‌که صندوق با این ‏حجم از مطالبات مواجه شده است که قطعاً صندوق هم با مدل‌های قدیمی به‌دنبال تأمین مالی ‏نخواهد بود، افزود: ما پیشنهادات زیادی را به وزارت نیرو اعلام کردیم تا با شیوه‌های جدید ‏بتوانیم نیروگاه‌ها را تأمین مالی کنیم.

محمدی عنوان کرد: طبق جلسه‌ای با سندیکای نیروگاه‌های سیکل ترکیبی ‏اعلام شد که با شرایط فعلی، خود سرمایه‌گذاران برای دریافت تسهیلات مراجعه نمی‌کنند تا ‏تأمین مالی شوند.

وی با ابراز اینکه "مشکلاتی هست که دستگاه‌های متولی باید پاسخگو باشند، ولی صندوق توسعه ‏ملی آمادگی کامل برای تأمین مالی نیروگاه‌ها را تا امروز داشته و دارد. "، یادآور شد: ‏این امیدواری وجود دارد که مطالبات و حمایت‌ها به‌صورت جدی دنبال شود.

محمدی با تأکید بر این‌که معاون اول رئیس جمهور پیگیری جدی در این موضوع ‏داشتند تا مشکل نیروگاه‌ها مرتفع شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه جلسات زیادی در این ‏خصوص تشکیل شده است، اگر دوستان ما در وزارت نیرو همکاری و به قول‌هایی که دادند ‏عمل کنند، مشکل مطالبات نیروگاه‌ها مرتفع خواهد شد؛ البته این مهم مستلزم همکاری دوستان ‏در وزارت نیروست.

وی در خصوص اینکه صندوق بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار مطالبه دارد، خاطرنشان کرد: هر مبلغی ‏که از نیروگاه‌ها وصول شود عیناً صرف تأمین مالی نیروگاه‌های جدید خواهد شد و بحث ۱۰۰ میلیارد دلار مربوط به طلب صندوق از دولت است و به بخش خصوصی ارتباطی ندارد.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی تأکید کرد: صندوق در سال گذشته ‏رکورد وصول مطالبات را شکست و بیش از ۲.۲ میلیارد دلار از مطالبات صندوق وصول شد.

وی یادآور شد: در چند سال گذشته حدود ۹ میلیارد دلار از مطالبات صندوق توسعه ملی ‏وصول شد که نشان‌دهنده این است که صندوق در بخش‌های اقتصادی که تسهیلات به بخش ‏خصوصی مطابق اساسنامه صندوق پرداخت شده است موفق عمل ‏کرده است و مطالبات هرچند با کندی، ولی وصول شده است.

محمدی گفت: بزرگترین مشکل بحث بدهی دولت به صندوق توسعه ملی است که پیشنهاداتی ‏شده است و امید است این موضوع مرتفع شود و دولت بتواند با توجه به پیشنهادات، مصوبات را ‏اخذ کند و بدهی صندوق توسعه ملی را پرداخت کند.

وی افزود: در بخش خصوصی و تسهیلاتی که مطابق اساسنامه داده شده است، ‏بزرگترین مشکل در بخش بازپرداخت اقساط نیروگاه‌ها به صندوق توسعه ملی است.

محمدی بیان کرد: در حوزه انرژی‌های نو گرایش کشور و به‌ویژه دولت سیزدهم این است که بتواند عقب‌ماندگی پیشِ‌رو در حوزه انرژی را با توسعه انرژی‌های تجدید‌پذیر جبران کند؛ ازاین‌رو در سال گذشته ‏صندوق توسعه ملی پیش‌قدم شد و با همکاری خوب سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر و انعقاد ‏تفاهم‌نامه‌ای، صندوق حاضر شد تا ۵ میلیارد دلار در حوزه انرژی‌های ‏نو سرمایه‌گذاری کند.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر نیز به سازمان انرژی‌های تجدید‌پذیر برای پرداخت ‏تسهیلات اعلام آمادگی کردیم، اما برطرف کردن برخی از موانع سرمایه‌گذاران در این ‏حوزه وظیفه ساتبا است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی در پایان اعلام کرد: اگر امسال موانع و ‏مشکلات مرتفع شود حاضریم حداقل ۲.۵ میلیارد دلار در بحث تأمین مالی نیروگاه‌های تجدید‌پذیر سرمایه‌گذاری کنیم که همه این موارد مشروط به این است که سرمایه‌گذار و بخش ‏خصوصی از قدمی که برمی‌دارد مطمئن باشد.

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد